Профил

 

С настоящото искаме да Ви представим фирма “ПРК-2002” – София, България с решение на СГС по фирмено дело 5398/2002 г.

  

Фирма “ПРК-2002” е със седалище: Добрич, ул. “Калиакра” 66, ет.5. 

Управител на фирмата е инж. Иванка Калинова.

Тел./факс +359 58 600408

Тел. +359 58 770952

Мобилен тел. 0888 452481

Е-mail: prk2002@abv.bg

Обслужваща банка е РАЙФАЙЗЕНБАНК - Добрич.

Сметка в лева: 1064504411

Сметка в евро: 1464504400

Банков код: 15591550

 

Производствената гама на “ПРК-2002” обхваща:

  • Бордови полуремаркета – универсални и с увеличен обем до 100 м3

  • Автокомпозиции – надстройки и ремаркета – универсални и специализирани

  • Полуремаркета цистерни за транспортиране на химикали, индустриални газове, хранителни течности (питейна вода, мляко, олио, вино, плодови сокове) и др.

  • Самосвални полуремаркета до 40 м3

  • Специализирани полуремаркета: фургони, контейнеровози, животновози, тежковози и др.

  • Противопожарни автомобили

  • Ремонт и резервни части

  • Метални конструкции

   

Фирма “ПРК-2002” има WMI код, издаден от Министерството на икономиката и утвърден от Министерството на транспорта и съобщенията и Министерството на вътрешните работи.

Изделията имат: TÜV сертификати за бордови полуремаркета, TÜV сертификати за цистерни за транспорт на опасни товари съгласно изискванията по ADR за международен транспорт.

Фирмата си постави амбициозната цел: да предложи на своите клиенти вече по-добри условия на сътрудничество, да затвърди позициите си на местния пазар, да наложи ново отношение към българската прикачна транспортна техника, т.е. да удовлетвори изискванията на своите клиенти с по-добро качество, с конкурентни цени и вече с твърди и гарантирани срокове за изпълнение.

Предпоставка за това е наличната техника: разкроечна машина за ламарина, програмен абкант с многовариантна функционалност, заваръчни съоръжения и апарати за автоматично заваряване KLLOS, технологична линия за монтаж и производство на основни възли и агрегати.

Висококвалифицираните специалисти, технологичните производствени линии, модернизацията и обновяването на изделията осигуряват производствен капацитет 300 броя полуремаркета годишно. В производството на полуремаркета и ремаркета се влагат ходови агрегати, осветителни и спирачни системи, както и друга комплектация – внос от ЕС, което, от своя страна, гарантира конкурентното качество на продукта.

Неголямото серийно производство, наложено от българския пазар, при което работи фирма “ПРК-2002”, предоставя предимството гъвкавост, която се изразява във възможността да се произвеждат изделия, съобразени с конкретните изисквания на клиентите.

Във фирмата съществуват производствени възможности за изработка на метални заваръчни конструкции за производство на прикачна техника, както и специализирани възли и агрегати от областта на машиностроенето.

За нас представлява интерес сътрудничество с чуждестранни производители с цел съвместен продукт и излизане на трети пазари. Предлагаме широки възможности за сътрудничество.

 

prk2002.domino.bg ©2004